Alice 11 veckor




Här har vi lilla Alice, hon är väldigt svår att ta kort på eftersom hon är så mörk och helst inte är stilla mer än när hon sover. Alice är väldigt sällskapssjuk och  gillar inte att sova själv, helst vill hon sova intill under täcket.
Hon älskar mat, till och med att titta på när pappa lagar mat då brukar hon stå och vilja komma upp så hon får titta, torrfoder är ganska äckligt enligt henne. När man tittar på tv eller sitter vid datorn så sitter hon och psyk tittar på en med blicken "fy vad ni är tråkiga ni gör ju aldrig något".
När dörren in till råttorna är öppen så smyger (hon smyger verkligen) hon in där och sätter sig och tittar.
Hon är hemskt glad i skor, inte att bita i utan att stoppa ner hela huvudet i. Alice har redan träffat två hundar utöver dom hon bodde med innan hon flyttade hem till oss, det var väldigt spännande men lite läskigt så hon sprang och gömde sig under soffan, men när dom väl hade hälsat på varandra så var det väldigt roligt. Igår fyllde hon 11 veckor och nästa vecka är det dax för hennes andra valpspruta. Vi har haft Alice i 3 veckor och hon är så duktig och hon har lärt sig allt väldigt bra.
I vår när all den kalla snön försvunnit ska jag och Alice gå på valpkurs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0