Det här med paisley...Paisley är mitt absoluta favoritmönster. I förrgår hittade jag världens snyggaste skjorta i genomskinligt paisley och jag föll direkt!Samma sak var det med mina paisley byxor och nu har jag även sett en baddräkt från H&M med paisley som jag helt klart måste ha! Men som varken kommit ut i butik än eller bild på internet.

Du snälla vänta, vänta, håll ut!Nu är jag frisk, TILLSLUT! Och då bjuder jag på en sned variant av mig som är påväg ut med Alice:)

Sjuk

Är hemst sjuk och orkar mest ingenting därav mitt dåliga bloggande.

Men jag kan ju i alla fall berätta att Alice, pappa och jag var på hundkurs igår. Det gick suveränt och alla blev väldigt förtjusta i Alice. Och vad jag blev förvånad över var att hon var inte ens i närheten av att sköta sig sämst, men så kanske alla tänker när man ska dit första gången. Fanns hundar som skällde och pep hela tiden och dom som drog tills dom inte kunde andas så de tillslut spydde. Så det gick över förväntningarna :)


För fyrtiofem kronor så var den min


Detta är en av sakerna jag är mest nöjd över som jag köpte på myrorna i Norrköping:)

Idag har jag...


Dammsugit golvet och lagt in min nya matta, 50 kr på loppis (tvätta och den är som ny) och Alice har självklart invigit den.
Gått en långpromenad med Alice och plockat en stor bukett med snödroppar.

I eftermiddag ska jag övningsköra för första gången sen typ förra våren! :)

RSS 2.0