Jag är dessvärre rädd för att jag måste ha detta...


Jag ångrar varje dag att jag inte köpte domdär skorna när jag var i London för dom går ju inte få tag på i skit Sverige. Men det är tur att jag har en syster som reser mycket utomlands med sitt jobb.

Leggingsen är från H&M barn avddelning men finns såklart inte i Skövde verkar det som. Och att beställa en enda sak känns onödigt. Jag får fortsätta leta:)


Lalala


Nu har jag laddat upp en ny header, om du inte ser den tryck på F5, om du nu har en sån knapp dvs, annars får man vänta!:)

Monki får mig längta till våren!Joho då!Jag fick en tatuering i julklapp av min storebror, och nu har jag kommit på vad jag vill göra.
Jag gjorde en ful provisorisk för att testa hur det skulle bli på ett ungefär. Jag gillar trekanter, trekanter förknippar jag med Snook som jag ALLTID gillat, så en svart trekant på handleden ska det bli, enkelt men fint (enligt mig).
(kanske lite större än på bilden doc).

PS: Jag testade göra en som inte var ifylld, vilket jag tyckte var snyggare så det får nog bli det istället. Kanske på båda handlederna? Maby baby!

Alice 11 veckor
Här har vi lilla Alice, hon är väldigt svår att ta kort på eftersom hon är så mörk och helst inte är stilla mer än när hon sover. Alice är väldigt sällskapssjuk och  gillar inte att sova själv, helst vill hon sova intill under täcket.
Hon älskar mat, till och med att titta på när pappa lagar mat då brukar hon stå och vilja komma upp så hon får titta, torrfoder är ganska äckligt enligt henne. När man tittar på tv eller sitter vid datorn så sitter hon och psyk tittar på en med blicken "fy vad ni är tråkiga ni gör ju aldrig något".
När dörren in till råttorna är öppen så smyger (hon smyger verkligen) hon in där och sätter sig och tittar.
Hon är hemskt glad i skor, inte att bita i utan att stoppa ner hela huvudet i. Alice har redan träffat två hundar utöver dom hon bodde med innan hon flyttade hem till oss, det var väldigt spännande men lite läskigt så hon sprang och gömde sig under soffan, men när dom väl hade hälsat på varandra så var det väldigt roligt. Igår fyllde hon 11 veckor och nästa vecka är det dax för hennes andra valpspruta. Vi har haft Alice i 3 veckor och hon är så duktig och hon har lärt sig allt väldigt bra.
I vår när all den kalla snön försvunnit ska jag och Alice gå på valpkurs.


Vår

Nu när det inte är så långt kvar till våren så vill jag ha en ny garderob.
Och jag tänkte att lite så här kommer det kanske se ut i den...


Jag har två favoriter...

De här två tavlorna hänger hemma hos oss, det är två av mina favorit tavlor, dom är enkla och bara så fina enligt mitt tycke.

De är målade av min gammelmorfars bror, även känd som Folke Jansson, tillverkaren av orginal Arabesken som för övrigt inte alls tillverkades för att vara med på möbelmässan 1955 utan för att han behövde en stol helt enkelt, han målade mycket med vattenfärg som tavlorna är målade med, ritningen målade han även i vattenfärg och hela stolen är ritad i en enda linje.


Sticka, sticka, sticka!

I fredags började jag sticka en mössa och i söndags var den klar, den blev väldigt bra om jag får säga min mening:)


Auf wiedersehen!

Sjöhäst

Jag lovar, jag ska bli bättre på att uppdatera men det är lite mycket just nu:)
Men jag kommer igen, snart!

Njut av bilden på sjöhästar under tiden, för dom är ju för tuffa!

Pyssel

Igår sydde jag ett lite tjockare täcke till Alice, jag bev väldigt nöjd faktiskt.Hon gillade det inte och hon hatar att vara ute men hon håller på att vänja sig:)

7 timmars piroger


Idag festade vi till det riktigt här hemma, så pappa och jag har bakat ryska piroger, så kallade 7 timmars piroger, för ungefär så lång tid tar det att göra dem med jäsning och hela köret för dom ska jäsa sammanlagt 5 timmar och 20 minuter:) Inte direkt något man gör varje dag, men fy sjutton vad goda dom är när dom väl är klara:)

Hemma på våran gata...


...Är det just nu väldigt snöigt och fint och ännu mer kommer det:)
(jag vet, bilden är sne).

RSS 2.0