Lår mig presentera, min egna mops!


Ja, idag åkte vi på en liten utflykt för att titta på mops till mig, och denna lilla fjutten kommer flytta hem hit nästa måndag, åhh vad kul det ska bli!:D
Inte så bra bild, det var väldigt svårt att ta kort där inne för det var så dåligt ljus.

Kommentarer
Postat av: torisen

vilken liten söt moppsipopps : )

2009-12-26 @ 20:14:19
Postat av: Ellen

Ååh vilken underbar. Låt mig bara ge ett tips; var SJUKT uppmärksam på hans/hennes beteende och reaktioner. Det kan vara svårt att se, men det är lätt hänt att mopsar har lite alla möjliga åkommor. Har hört talas om flera stycken som blivit blinda för att ägarna inte märkt pigmentförändringar i ögonen eller små missbildningar (Morris hade inåtvända ögonfransar, alltså de stack in i ögonen + inga tårkanaler, dessutom är han överkänslig mot protein). Men är man beredd att lägga mycket tid och pengar så är det otroligt värt det :)

2009-12-26 @ 21:17:49
URL: http://theshallower.blogg.se/
Postat av: Millan

Grattulerar!!

Dom är för söta. Ser ut som min kusins lille mops Tudor :)

Har du kommit på något namn? Pojk eller flicka? :)

2009-12-26 @ 23:51:46
URL: http://electricdirtjunkie.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag vill också ha!

2009-12-27 @ 00:24:40
URL: http://itslinds.blogg.se/
Postat av: Millan

Men ändå, va spännande :) hihi. Det är roligt med hundar, fast jag föredrar ju absolut småhundar och knähundar.Jag hade ju en malteser då jag var liten, men mamma och pappa avlivade den då jag var fem år. Jag fick veta det ganska långt senare, då jag var tolv eller något, den var sjuk så de ville inte berättade det då jag var så liten. Blev ju gaaaanska ledsen så blev lovad en ny hund då "jag blev stor" för att de inte berättade det. Det var ju en bästa vän till mig. Så då jag fyllt 18 så ska jag få en ny.

2009-12-27 @ 01:56:01
URL: http://electricdirtjunkie.blogg.se/
Postat av: Millan

Ja. Plus att stora hundar gör mig nervös. Dock inte grand danois, konstigt eftersom de är enorma :s

Men däremot VÄLDIGT snälla :)Eftersom jag är allergiker så var det inte alls lätt att hitta en hund som passade mig, förutom chiuauor (eller hur det stavas) och sådana där spring-hundar. Ska jag vara ärlig så är nakenhundar heller inget jag drömmer om att krama och gosa med. Men så sprang jag in i en liten yorkshire terrier på en släktträff och hjärtat smälte. Fick veta lite om den rasen av henne och det bästa; pälsen är människohår-liknande och därför fastnar inte det ämne som vi allergiker är allergiska mot i den.

Forskade vidare och japp, det stämde. Jag kunde borra in näsan i dess päls utan att känna ett dyft av min allergi.

Inte nog med att det är en helt bedårande hund, söt och snäll och vänlig, den är också en allergi fri hund. Så, ja, en liten yorkie blir det :)

Har redan fått ett par bra tips om olika kennlar.

Så allt känns bara positivt just nu :)

Det är inte långt kvar alls.

2009-12-27 @ 23:53:53
URL: http://electricdirtjunkie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0